Om föreningen

Brf Kista Ängar 2 är vackert och familjevänligt.

Föreningens hus byggdes av JM och stod färdiga i mitten av år 2000. Intresset var stort och lägenheterna blev snabbt bebodda. Brf Kista Ängar 2 är en förening med stor variation i boendet. Vi har lägenheter med uteplats eller rymlig balkong i flerbostadshus samt radhus i två plan med egen trädgård.

Föreningen består av 67 bostadsrätter, med total boyta om ca 5 467 kvm, fördelade på:

1 rum och kök: 1 st
2 rum och kök: 25 st
3 rum och kök: 6 st
4 rum och kök: 18 st
5 rum och kök (radhus): 11 st
6 rum och kök: 6 st

Allmänt

Att bo i bostadsrättsförening innebär att man får ha koll på lite mer än det som finns innanför hemmets fyra väggar. Vår ambition är att det på denna webbplats finns samlad all den information du behöver. Återkom gärna med jämna mellanrum för att läsa om förändringar, för att friska upp minnet eller skriv ut det som verkar viktigt.

Förvaltning

Sedan januari 2011 anlitar vi Adex fastighetsutveckling för ekonomisk förvaltning och City Förvaltning för teknisk förvaltning samt fastighetsskötsel. Telefonnummer och andra kontaktuppgifter hittar du under fliken ”kontakt”.

Vår- och höststädning

Två gånger om året samlas vi för att städa på de gemensamma ytor vi har till vårt förfogande i föreningen. Det handlar om att kratta löv, plocka skräp, påta lite i jorden i samråd med trädgårdsgruppen, få fason på stökiga förråd eller soprum och rent allmänt göra vår- eller höstfint omkring oss. Städdagarna brukar börja en lördagförmiddag kl. 10 och sluta vid kl. 12 då vi samlas vid grillen för en välförtjänt hamburgare eller två… Se anslag i portarna eller här på hemsidan för information när det är dags nästa gång!

Intressegrupper

Kista Ängar 2 är fortfarande en ung förening och intressegrupperna har bara börjat ta form. En Trädgårdsgrupp finns och har verkat för vår trivsel genom att anlägga nya rabatter, hålla efter buskar och häckar och planerat aktiviteter för städdagarna. En fest- och evenemangsgrupp är förhoppningsvis på god väg att utkristallisera sig också. Gemensamma fester och sammankomster bidrar ofta till att man lär känna sina grannar bättre och nya idéer dryftas. Varför inte ta tillvara på sådana tillfällen. Är du intresserad av något särskilt är du välkommen att höra av dig till styrelsen så vidarebefordrar vi ditt intresse till lämpliga personer som kontaktat oss i liknande ärenden.